måndag 2 maj 2011

Ett nytt olivträd

Hej!
Oj vad tiden går snabbt redan maj månad.. Hoppas ni har haft en skön valborgshelg, jag har jobbat hela helgen så idag har jag varit lite off... I dag har det varit råkallt ute och regnat och snöat lite grann...

Jag var en runda på Hörnsjöns plantskola idag och detta olivträd fick följa med hem. Det är mitt första olivträd och jag hoppas det kommer att trivas här..


Ikväll var det kvällsöppet i en inredningsaffär nere i byn. Där var oxå lite jippon.. Jag vaxade mina ögonbryn för första gången för en billig peng och tror mig eller ej men det gjorde inte alls ont...
Det var halva priset på alla gardiner och lampor där så jag köpte en vit hissgardin och en vit ängel visar er senare..


I morgon ska jag på taktil massage på fm och sen blir det kanske en runda till återbruksboden. Jag har varit och tittat på nya utemöbler idag, det fanns ett vitt möblemang som jag tyckte var fint så det kanske jag åker och köper imorgon..

Önskar er alla en skön vecka,  kram Helene

(Tack för att ni tittar in hos lilla mig, lämna gärna ett litet avtryck....)

4 kommentarer:

 1. Så det blev vaxning även för dig :-) Jag kände det i den tunna huden annars tycker inte jag heller att det gjorde ont.. Hoppas du är nöjd..

  Återbruksboden var ett tag sedan jag var i får nog ta en runda dit nästa vecka när jag har lite mer tid..

  Ett olivträd köpte jag förra året och det lever faktsikt än.. Det har stått inne hela vintern men fått komma ut nu.. Fast nu när det är så kallt ute på nätterna har det fått komma in igen..

  Ha nu en fin fortsatt vecka..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Oj både vaxning och massage, riktiga hälso dagar du unnat dig :-)) Härligt!!!

  Superfint olivträd, jag har 3 stycken och skulle kunna tänka mig flera, av någon konstig anledning trivs de hos mig :-))

  Ha en fin dag, vi ses ikväll. Kram Paula

  SvaraRadera
 3. Hej rara Helene!

  Tack för en trevlig lördag!

  Hoppas att din nacke inte mår allt för jävligt!

  Du...är det ok för dig om jag visar den fina bilden på oss alla på bloggen? Jag har frågat alla andra också.

  Stor kram Camilla

  SvaraRadera
 4. ja visst är olivträden fina ..jag har aldrig haft något heller ..är dålig på att sköta växter ...kul med loppisträffar .hoppas du hade det bra där ...javisst är det skönt att sköta om sig själv ..ha en bra start på din vecka..kram jeanette.kallebodalantliv

  SvaraRadera