fredag 25 mars 2011

Kaffekvarn

Hej alla!
Vilket soligt och härligt väder vi har haft här i några dagar, våren är på väg så skönt.. Vi får hoppas att det blir fint väder i helgen oxå när man är ledig..

Nu är jag frisk och har jobbat, kul att vara tillbaka på jobbet. Jag stormtrivs på mitt arbete, det är ett roligt och stimulerande arbete, man vet aldrig hur dagen kommer att blir på jobbet och det är kul.

Denna lilla kaffekvarn har jag fyndat, jag ska bara hitta en plats där den kan hänga oxå. När jag växte upp så hade mina föräldrar en liten speceriaffär och där malde de kaffebönorna fast i en stor kaffekvarn. Jag minns doften, så ljuvlig.

Mina ranunklar är fortfarande fina, men jag har klippt ner dem och satt dem i en liten gräddkanna.

I går var jag i simhallen på träning, det var skönt och välbehövligt.


Idag har jag varit ledig och har varit i stan. Där hittade jag denna spegel, jag har tänkt att den ska få hänga på toaletten.

I kväll  ska jag kika runt lite hos er har inte hunnit med det i veckan, sen ska jag  lägga mig i soffan och kolla lite på tv få se om det blir let´s dance eller så ska det låta..

Önska er alla en härlig och mysig helg, kram Helene.


5 kommentarer:

 1. Jag är ingen super-kaffe älskare men doften av nymalet kaffe är uuuunderbar.. =)

  Det var en fin spegel du hittat.. kul med lite fynd .. =)

  Trevlig fredagkväll!!
  Kram Patricia

  SvaraRadera
 2. Så fina saker. Kvarnen gillar jag mycket.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Så söt kaffekvarn.. Du hittar säkert en bra plats till den.. Såg dig och maken häromdagen, kanske igår, ni gick över övergångsstället vid Jennifers :-) Vågade inte tuta ;-)

  Så fin spegel du med har hittat, du har riktiga fyndögon..

  Ha nu en fin lördag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig kaffekvarn!
  Det finns nog inget som doftar godare än nymalet kaffe. Även många som inte dricker kaffe håller med om detta.
  Jag brukar lägga hela kaffebönor på ett litet fat med ett blockljus i mitten. Det doftar så underbart. Åtminstone ett tag, sedan får man byta ut dem mot nya.
  Ha en fin helg! Själv skall jag till Borås och se dottern tävla i Dm i cheerleading idag.

  Kram Petra/

  SvaraRadera
 5. ja vilka härliga dagar som vi haft ..kunde varit några plusgrader till bara ...en sådan söt kaffekvarn ...ibland så gör man fynd ...jag gillar också ranunkler ,,bra att de står så länge ...gullig spegel förresten ...ha en bra start på din vecka ...du verkar också duktig med träning ...det ger positiv kraft ...kram jeanette.kallebodalantliv

  SvaraRadera